Mircea Ionescu-Quintus instituie liniștea în PNL

Mircea-Ionescu-Quintus
Mircea-Ionescu-Quintus

Președintele de onoare al PNL Mircea Ionescu-Quintus a declarat, sâmbătă seară, la România TV, că a avut discuții atât cu actualul lider al liberalilor, Crin Antonescu, cât și cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, și a dat asigurări că nu există criză în partid.  

Mircea Ionescu-Quintus consideră că PNL nu se confruntă cu o criză, în urma recentelor declarații ale celor doi lideri liberali.

"Vă asigur pe toţi că nu există criză în Partidul Naţional Liberal. Astăzi am avut discuţii şi cu domnul preşedinte Antonescu şi cu domnul fost preşedinte Călin Popescu Tăriceanu. Lucrurile merg foarte bine în PNL, avem 150 de parlamentari, altădată nu aveam 150 de membri în PNL", a afirmat Mircea Ionescu-Quintus, apreciind însă că fostul premier s-a pripit  în privinţa unor propuneri care ar fi trebuit mai întâi să fie discutate în interiorul partidului.

"Călin s-a grăbit să facă nişte propuneri, care se pot discuta foarte bine la anul. Discuţiile acestea nu se fac la televizor, ci inainte de toate în interiorul partidului", a adăugat Ionescu-Quintus.

Ulterior, seniorul liberal a ținut să-l laude pe Gigi Becali pentru maturitatea liberală de care a dat dovadă în conflictul deschis în interiorul PNL.

"Gigi Becali a intervenit ca un bătrân liberal și a spus lucruri care, pe mine m-au surprins. Nu mă așteptam să le aud de la un om  care e de câteva luni în partidul nostru", a apreciat Mircea Ionescu-Quintus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel