PUZ Sectorul 1, luptă la baionetă. Dan Tudorache vs Nicuşor Dan&Clotilde Armand

Sectorul 1
Sectorul 1

Disputa pe seama Planului Urbanistic Zonal al Sectorului 1 pare să fie principala temă din pre-campania electorală pentru alegerile locale. 

Din nefericire, batălia se poartă pe mai multe planuri, nu numai electoral, ci şi în instanţă, iar cei care pierd sunt - ca de obicei - cetăţenii.

Există în spaţiul public şi mai cu seamă în mediul online un set de acțiuni concertate de simpatizanți ai lui Dan Nicușor si ai lui Clotide Armand - de pe frontul USR - în legătură cu "riscul" ca documentaţia PUZ Sector 1 să se aprobe.

Aprobarea acestuia ar fi o victorie imensă a contracandidatului Daniel Tudorache, actualul primar al Sectorului 1. Şi, implicit, un punct în plus pentru Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Mai precis, reprezentanţii USR-PNL (căci e posibil ca nu numai Nicuşor Dan, ci şi Clotilde Armand să fie susţinută la rândul ei de liberali) susţin prin declarații publice că PUZ-ul promovat de actuala administraţie va schimba în sens negativ spațiul întregului Sector 1, scrie ziuanews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel