Putin - Trump, întrevedere. Informații de ultimă oră

Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui SUA, John Bolton, intenţionează să se deplaseze săptămâna viitoare la Moscova

Scopul vizitei este să pregătească o posibilă întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin, informează joi Interfax şi Reuters. 

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat joi această vizită a lui John Bolton şi scopul ei. 

Marţi, Peskov declara că deocamdată nu există planuri pentru o întrevedere între Vladimir Putin şi Donald Trump înainte de summitul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care va avea loc în perioada 11-12 iulie la Bruxelles. 

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat la 10 iunie că este pregătit să se întâlnească cu omologul său american "imediat" ce Donald Trump va fi pregătit pentru un summit între cei doi lideri. El a adăugat că nu a discutat cu Donald Trump despre locul în care ar putea avea loc o astfel de întâlnire. "Este doar o chestiune tehnică", a estimat el. "Este important ca întâlnirile de acest tip, atunci când au loc, să aibă un conţinut concret", a adăugat Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel