Putin surprinde ISIS. Mișcare neașteptată

nava americana razboi
nava americana razboi

Navele militare ruse au fost observate în largul coastelor Norvegiei. Ele transportă bombardiere care se vor alătura asatului asupra orașului Alep. Declarația aparține unui diplomat NATO, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. 

Rusia "își desfășoară întreaga flotă nordică și mare parte din flota baltică pe suprafața cea mai mare de la sfârșitul războiului rece", a declarat diplomatul respectiv, sub rezerva anonimatului.

"Nu e o vizită de prietenie. În două săptămâni, vom asista la o intensificare a atacurilor aeriene asupra Alepului, ca parte a strategiei Rusiei de a declara victoria acolo", a adăugat oficialul NATO, potrivit Agerpres. 

Armata norvegiană a difuzat miercuri fotografii făcute de avioane de supraveghere în care apare o flotă de nave de război rusești navigând în apele internaționale în largul coastelor Norvegiei și care s-ar îndrepta spre Siria, relatează Reuters. 
    
Fotografii ale navelor, care includ portavionul Amiral Kuznețov și crucișătorul purtător de rachete Piotr Veliki, au fost făcute luni în apropierea Insulei Andoya din nordul Norvegiei. 

Rusia are o bază navală în Arhanghelsk, la est de extremul nord al Norvegiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel