Putin și Șoigu, declarații halucinante. Rusia nu se oprește și anunță că își consolidează granițele de vest, dând vina pe NATO

Putin și Șoigu, declarații halucinante. Rusia nu se oprește și anunță că își consolidează granițele de vest, dând vina pe NATO / Foto: Kremlin.ru
Putin și Șoigu, declarații halucinante. Rusia nu se oprește și anunță că își consolidează granițele de vest, dând vina pe NATO / Foto: Kremlin.ru

Rusia nu se oprește și spune că își va consolida granițele de vest, încercând iar să dea vina pe NATO.

Rusia intenționează să consolideze granițele de vest ale țării, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, scrie Interfax

”Marele Stat Major elaborează și chiar a finalizat un plan de consolidare a granițelor noastre de vest, inclusiv, desigur, acele complexe noi și moderne, și pentru a muta acolo unități militare pentru a proteja granițele noastre de vest.”, a declarat Șoigu președintelui rus Vladimir Putin în timpul unei întâlniri cu membri permanenți ai Consiliului de securitate ai Federației Ruse.

Putin l-a instruit pe Șoigu să pregătească un raport separat privind întărirea granițelor ruse. Discursul său este același, încearcă să își argumenteze acțiunile dând vina pe formarea forțelor NATO în apropierea granițelor de vest ale Rusiei.

”Și a treia întrebare, referitoare la întărirea granițelor de vest ale Federației Ruse în legătură cu acțiunile pe care țările NATO le întreprind în această direcție, parcă ca răspuns la ceea ce fac, aceasta necesită o analiză separată. Vă întreb, să pregătească un raport separat și conform rezultatelor, vom lua o decizie adecvată în viitorul apropiat.”, a spus Putin.

Șoigu pare că nu ascultă ce spune NATO



Şoigu a continuat cu declarațiile sale controversate, asta deși NATO a declarat în repetate rânduri că nu va interveni direct în războiul din Ucraina. Atât țările europene, cât și SUA au transmis de mai multe ori Rusiei că nu își doresc un Al Treilea Război Mondial, cerând retragerea armatei ruse din Ucraina și oprirea masacrului. În pofida tuturor acestor lucruri, Șoigu insistă că Occidentul îşi sporeşte prezenţa militară la graniţele ruse, deşi aceste ţări, potrivit lui, nu sunt ameninţate de Rusia.

”Marele Stat Major a luat în considerare toate măsurile pe care Occidentul le ia pentru a-și întări forțele în apropierea granițelor noastre de vest”, a spus el.

”În fiecare zi sosesc din ce în ce mai multe unități noi, se desfășoară și acest lucru se întâmplă pe fondul faptului că nu sunt absolut deloc amenințate în acest caz”, a spus Șoigu.

El a afirmat că ”profitând de această situație, țările occidentale vor să se apropie la maximum zona noastră de frontieră de cealaltă parte cu forțe, mijloace și, bineînțeles, să consolideze acest lucru, se pare, pentru o lungă perioadă de timp”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel