Putin le-a felicitat pe rusoaice de Ziua Femeii. Mesajul său, analizat de un renumit profiler: Uitați-vă cum începe să se clatine - VIDEO

Putin le-a felicitat pe rusoaice de Ziua Femeii. Mesajul său, analizat de un renumit profiler: Uitați-vă cum începe să se clatine / Foto: Captură video Kremlin.ru
Putin le-a felicitat pe rusoaice de Ziua Femeii. Mesajul său, analizat de un renumit profiler: Uitați-vă cum începe să se clatine / Foto: Captură video Kremlin.ru

Profilerul Paul Herinean a analizat mesajul lui Vladimir Putin, adresat rusoaicelor de Ziua Femeii. 

Profilerul Paul Herinean susține că prin mesajul său de Ziua Femeii, Vladimir Putin arată că nu se simte confortabil cu ceea ce spune, dar că vrea astfel să pozeze într-un lider carismatic.

”Mesajul cu care el vine este: eu vă respect femeile, mamele, surorile. Mesajul acesta este foarte important ca să ne dăm seama că Putin nu a dat și nu va da niciodată înapoi, dacă așa și-a tratat și își tratează propria populație. Uitați-vă la Putin cum începe să se clatine, de aici este mesajul ascuns pe care îl are: nesiguranță, repoziționare, reașezare. Mișcările capului, care vor să accentueze ceea ce spune, este ușor teatral, el, de regulă, o persoană foarte relaxată, un actor foarte bun. Tensiunea interioară pe care o are, din cauza faptului că ne ascunde ceea ce vrea să facă, sunt aceste clătinări ale corpului, repoziționări, pentru că el nu este în confort cu ceea ce spune, nu este natural, ascunde adevărul.

Putin vrea să pozeze într-un lider carismatic

Putin este o personalitate histrionică, el vine cu mesajul că este o persoană specială, o persoană căruia i se cuvine absolut orice, care poate să facă orice și pozează într-un super-erou. Mesajul pe care îl dă în permanență este un mesaj de forță, de unicitate, masculinitate, dar mergând strict pe zona aceasta de putere, vrea să pozeze într-un lider carismatic. Paradoxal, nu se va șterge această imagine, pentru că important nu este ce se întâmplă, important este ceea ce vedem că se întâmplă. Asta este ceea ce vrea să arate: suntem la fel, așa sunt eu, nimeni nu mă poate atinge.

Se asociază cu persoane deosebite, cei care știu stilul de arte marțiale a lui Steven Segal știu că el, în niciunul dintre filmele lui nu este atins. El este mai presus, el este unic. De aici asocierea dintre Putin, asocierea cognitivă a lui Putin, cognitivă și în plan comportamental.

Din păcate, Putin urmează un scenariu, având planul A, planul B, planul C. Vă dați seama ce capacitate de manipulare poate să aibă. Putin nu va ceda”, a precizat profilerul Paul Herinean la Realitatea Plus.

Mesajul lui Putin pentru rusoaice

Președintele rus Vladimir Putin a lansat un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii prin care încearcă să le liniștească pe acestea cu privire la invazia din Ucraina.

În linii mari, acesta a caracterizat femeile ca dând dovadă de „loialitate, încredere și sprijin”.

”Dragele noastre femei, faceți lumea mai bună și mai blândă datorită sensibilității, compasiunii și generozității voastre spirituale. Combinați tandrețea fermecătoare și forța interioară uimitoare”, a spus Putin. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel