Putin, laude și critici pentru Trump. Ce spune despre viitorul președinte al SUA

putin trump
putin trump

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a elogiat joi pe omologul său american Donald Trump pentru rolul jucat în stabilizarea pieţelor petrolului şi în acelaşi timp l-a criticat pentru faptul că administraţia sa a adoptat sancţiuni împotriva Rusiei de 46 de ori, relatează Reuters. 

Putin a făcut aceste comentarii la un forum de investiţii din Rusia, cu cinci zile înainte ca Trump să candideze împotriva rivalului său democrat Joe Biden în scrutinul prezidenţiale de pe 3 noiembrie. Tot joi, preşedintele Vladimir Putin a dat asigurări că va lucra cu oricare dintre cei doi candidaţi în alegerile prezidenţiale din SUA, potrivit EFE.

'Vom accepta orice decizie a americanilor (a alegătorilor americani n.red) şi vom lucra cu oricare dintre administraţiile' care va ieşi învingătoare la urne. 'Sper că deciziile sale vor fi echilibrate', a mai spus Putin referindu-se la viitorul preşedinte al SUA.

'În orice caz, suntem liniştiţi', a adăugat el. 'Nu vreau să abordez tema alegerilor din SUA, pentru că orice aş spune unii dintre partenerii noştri se vor agăţa de orice pentru a proba presupusa ingerinţă a Rusiei în procesul electoral din SUA', a afirmat Putin.

Putin a subliniat că politica Statelor Unite este foarte importantă în lume şi că acestea sunt o superputere şi un gigant economic ale cărui decizii au impact la nivel global, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel