Putin și-a surprins o fostă profesoară cu un cadou special

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a făcut un cadou special unei foste profesoare de limba germană. El i-a cumpărat acesteia un apartament la Tel Aviv.

Profesoara de germană a mărturisit că s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2005, în timpul unei vizite pe care liderul de la Kremlin a efectuat-o în Israel. După ce și-a întâlnit fostul elev, Mina Yuditskaia Berliner, în vârstă de 93 de ani, a primit din partea acestuia un apartament drept cadou.

"I-am spus că tot ce mi-ar trebui este un apartament în apropiere de autogara centrală şi de piaţă", a mărturisit Mina Berliner, născută în Ucraina.

"Totul s-a întâmplat foarte repede. Câteva luni mai târziu, au venit de la o firmă de mutări în apartamentul meu, situat în cartierul Florentine, în sudul oraşului Tel Aviv, şi au făcut tot ce era necesar pentru a muta totul în noul meu apartament", a continuat ea, potrivit Mediafax.

Profesoara, care a emigrat în Israel în urmă cu 40 de ani, şi-l aminteşte pe Vladimir Putin ca pe un student "disciplinat şi puţin vorbăreţ", care absenta de la unele cursuri, pentru a participa la antrenamentele de luptă. Preşedintele rus a fost agent KGB la Dresda, în fosta Republică Democrată Germană, în anii '80.

Biroul lui Vladimir Putin a confirmat că Mina Berliner a fost profesoara preşedintelui rus şi că cei doi s-au întâlnit în Israel, însă nu a comentat celelalte aspecte din interviul acordat de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel