Putin, GENEROS cu femeile din viața lui. Au primit AVERI impresionante. Svetlana, avansată de la femeie de serviciu la acționar al Băncii Centrale a Rusiei - FOTO/VIDEO

Alexei Navalnîii a vorbit despre averile femeilor din viața lui Putin.

Viața liderului de la Kremlin este subiect tabu în Rusia. Acesta își ține departe de ochii presei acest aspect al vieții sale, iar potrivit jurnaliștilor ruși de-a lungul timpului mai multe articole despre femeile din viața acestuia au fost înlăturate. Putin a fost căsătorit doar o dată, cel puțin asta se știe oficial. 

În anul 2013, președintele Rusiei a anunțat că divorțează de soția sa Ludmila Șkrebneva. Căsnicia lor a durat 30 de ani, timp în care femeia i-a născut lui Putin două fiice: Maria Putin, Ecaterina Putin. Ulterior au apărut zvonuri precum că liderul de la Kremlin are o amantă. Este vorba despre gimnasta Alina Kabaeva. Se spune că Putin are cu aceasta o fetiță, iar în 2019 femeia i-ar mai fi născut și gemeni. (Mai multe informații, dar și video cu cele două femei, vezi AICI).

Svetlana, avansată de la femeie de serviciu la acționar al Băncii Centrale a Rusiei

Totuși, deși cele mai multe informații au apărut despre aceste două femei din viața lui Putin, potrivit opozantului Alexei Navalnîi, ar exista și o a treia fostă iubită a liderului de la Kremlin. Este vorba despre Svetlana Krivanoghih. Aceasta ar fi din Sankt Petersburg și ar fi fost la un moment dat într-o relație cu Vladimir Putin. Navalnîi a prezentat o investigație despre averile impresionante primite de femeile din viața liderului de la Kremlin.

"Cândva aceasta era doar o domnișoară tânără și frumoasă, dar acum s-a transformat într-o femeie foarte bogată, acționar la Banca Centrală a Rusiei. Nimeni nu poate înțelege cum peste Svetlana Krivanoghih, care cândva a muncit ca femeie de serviciu, a căzut o asemenea fericire. Ea s-a cunoscut cu Putin la sfârșitul anilor 90, iar în 2003 i-a născut o fiică, Elizabeta. După câteva luni ea a devenit proprietara unui apartament de 447 mp, primită de la un om foarte apropiat lui Putin. Apoi a primit alte câteva apartamente foarte scumpe, tot de la vechii prieteni ai liderului de la Kremlin. De exemplu, un apartament din Sankt Petersburg, de aproape 200 mp, primit de la Oleg Rudnov, care în 2005 era numit de presă prietenul lui Putin. După ce Svetlana Krivanoghih i-a născut lui Putin un copil, aceasta a primit și o grămadă de active, printre care 3% din acțiunile Băncii Centrale ale Rusiei.", explică Alexei Navalnîi în investigația sa.

Scheme frauduloase prin Banca Națională a Rusiei

În continuare, Navalnîi explică o schemă frauduloase de finanțare prin Banca Națională a Rusiei. Mai multe companii ale Svetlanei Krivanoghih, dar și a unor prieteni ai liderului de la Kremlin ar fi primit împrumuturi ilegale.

"Acesta este încă un exemplu cum prietenii lui Putin fură toată țara, iar în semn de recunoștință, aceștia o întrețin pe amanta lui Putin și pe copilul acestuia. Viața personală a lui Putin este treaba lui. Poate să își facă și 20 de familii, dar noi atragem atenția asupra faptului că plăcerile lui sunt plătite cu mită și corupție. Este ceva normal? În țară sunt 27 de milioane de săraci, iar el îi cumpără amantei sale iahturi și apartamente.", mai spune Navalnîi.

Averea Alinei Kabaeva

"Totuși,  acestea sunt nimic pe lângă averea gimnastei Alina Kabaeva, altă amantă a lui Putin. Ea are un statut de neînțeles în Rusia. În 2008 un ziar a fost închis complet pentru că a scris despre legătura dintre Putin și Kabaeva. Acesta este un subiect interzis, dar de la asta nu se schimbă adevărul. Pentru întreținerea în plus a încă unei amante de-a lui Putin se cheltuie miliarde de ruble. Din documente vedem că Alina Kabaeva este personaj central în toată această schemă." relatează Navalnîii.

"Gazprom, sursă pentru întreținerea soacrelor lui Putin"

Navalnîi spune că Alina Kabaeva a primit mai  multe apartamente foarte scumpe, de sute de metri pătrați, prin bunica sa. Tot prietenii lui Putin au scris pe numele femeii proprietăți impresionante. Aceștia sunt în mare parte oligarhi din Rusia, iar unele imobile ar fi fost cumpărate chiar prin intermediul Gazprom.

"Știți motto-ul anunțat de Gazprom: "Gazprom, patrimoniu național"? Ar trebuie să fie de fapt: "Gazprom, sursă pentru întreținerea soacrelor lui Putin".", spune Navalnîi.

În plus, în septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei. NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel