Putin, despre Trump. Un om „simplu” și „direct”

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Vladimir Putin l-a descris pe Donald Trump drept un om „simplu” şi „direct”.

Președintele rus, Vladimir Putin, a spus astăzi, 1 iunie, într-un interviu acordat mai multor agenții de presă, că este dispus să dialogheze cu preşedintele american Donald Trump.


„Nu ne cunoaștem. Nu ne-am văzut nici măcar o dată. Însă candidatul Donald Trump a afirmat că relațiile cu Rusia sunt la un nivel foarte jos și că trebuie îmbunătățită această relație. Suntem dispuși să dialogăm cu Trump", a spus Putin într-un interviu acordat la Sankt Petersburg.


„Trebuie să recunosc că îmi plac genul acesta de oameni: simpli, direcți, care au o viziune foarte clară asupra lucrurilor", a punctat Putin.


[citeste si]


Întrebat ce sfat i-ar da noului lider de la Casa Albă, Putin a răspuns că un politician cum este Trump '"nu are nevoie de vreun sfat anume și cu atât mai puțin de un sfat al vreunuia dintre omologii săi, întrucât așa ceva poate fi oricând interpretat greșit și ar fi, prin urmare, contraproductiv".


„Dar ceea ce vreau să fie clar este că ne interesează mult să deschidem canale de dialog cu domnul Trump, deși nu știu dacă va fi posibil", a spus, potrivit Agerpres, președintele rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel