Putin, conferință-maraton. Cum a răspuns liderul de la Kremlin la întrebările cetățenilor

Vladimir Putin a susținut joi tradiționala conferință în care a răspuns în direct la întrebările cetățenilor.

Evenimentul a fost transmis de la Moscova incepand cu ora 12:00.

In total, anul acesta s-au primit aproape 1,7 milioane de intrebari - mai putine decat anul trecut. Traditia conferintei de presa maraton ia inceput acum un deceniu si jumatate.

Pe cine ar salva Putin de la înec dintre Erdogan sau pe Porosenko?

Unele întrebări  au avut menirea să-l pună în dificultate pe liderul de la Kremlin. Spre exemplu, Putin a fost întrebat pe cine ar salva mai întâi de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko, relatează agenţiile ruse de presă, citate de Agerpres.

Adolescenta Varia Kuzneţova, de 12 ani, l-a întrebat pe Putin: dacă Erdogan şi Porosenko s-ar îneca, pe care dintre cei doi ar sări să-l salveze mai întâi? Preşedintele rus a zâmbit şi a spus că întrebarea fetei l-a pus în încurcătură. 'Atunci când cineva decide să se înece, el nu mai poate fi salvat. Dar noi, desigur, suntem gata să întindem o mână de ajutor şi de prietenie oricărui partener al nostru, dacă acesta evident doreşte' acest lucru, a răspuns Vladimir Putin, citat de TASS.

Ce a răspuns Putin despre viața sa personală

O altă întrebare a vizat viața personală a lui Vladimir Putin. Acesta a fost întrebatr dacă fosta sa soţie, Liudmila, s-a recăsătorit după divorţ, aşa cum a scris presa.

Putin a afirmat că fosta sa soţie este 'mulţumită de viaţa ei', dar a evitat să dea un răspuns foarte clar.

'Mă văd din când în când cu Liudmila Aleksandrovna. Nu prea des, dar ne întâlnim. Avem relaţii foarte bune. Poate chiar mai bune decât erau înainte. Şi ştiu că totul este bine cu ea. Ceea ce scriu ziarele este o temă separată. Ea este mulţumită de viaţa ei. Totul este bine. Şi eu sunt mulţumit', a spus Putin, fără a oferi alte detalii.

Referitor la viaţa sa privată, el s-a mulţumit să spună că o informaţie despre viaţa sa personală ar putea influenţa cursul de schimb valutar sau preţul la petrol, dar a adăugat că, în opinia sa, viaţa privată a oamenilor politici nu este de primă importanţă. 'Poate odată vă voi satisface această curiozitate', a adăugat Putin, a cărui viaţă intimă reprezintă un subiect tabu în mass-media ruse.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, susţine că meldonium nu este un produs dopant

Despre Meldonium, liderul de la Kremlin a afirmat că nu a fost niciodată un produs dopant şi nu are efect asupra performanţei sportivilor.

Acesta nu a fost niciodată un produs dopant, el nu influenţează performanţele sportivilor, a declarat Putin despre meldonium, substanţă interzisă de la 1 ianuarie 2016 de către Agenţia Mondială Antidoping. AMA a anunţat miercuri că până acum 172 de sportivi au fost depistaţi pozitiv la meldonium, dintre care 40 din Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel