Putin ar fi comandat 21 de crematorii mobile din China. Ce intenționează să facă cu ele

Putin ar fi comandat 21 de crematorii mobile din China. Ce intenționează să facă cu ele / Foto: Captură video The Telegraph
Putin ar fi comandat 21 de crematorii mobile din China. Ce intenționează să facă cu ele / Foto: Captură video The Telegraph

Vladimir Putin ar fi comandat 21 de crematorii mobile din China. 

Vladimir Putin a comandat 21 de crematorii mobile din China, în contextul în care numărul deceselor în rândul soldaților ruși va ajunge în curând la peste 220.000, scrie Daily Star.

Putin ar intenționa să trimită crematoriile pe front, în încercarea de a acoperi pierderile de război ale Rusiei, susține un raport. Crematoriile mobile ar fi folosite pentru a elimina cadavrele rușilor mobilizați care au fost uciși în război.

Canalul de Telegram "Generalul SVR", avertizează că Rusia este pregătită ca bilanțul "pierderilor iremediabile" din război să crească la 220.000 până la 1 mai. Un videoclip arată crematorii mobile fabricate în Rusia, de tipul celor deja desfășurate de armată.

"Douăzeci și unu de crematorii mobile au fost comandate din China de către conducerea rusă. Putin a fost informat că această comandă este gata și va fi livrată în Rusia prin țări terțe în viitorul apropiat ", se arată pe canalul de Telegram.

Putin nu ar fi "jenat de pierderile colosale"

"Generalul SVR" a mai susținut că Putin "nu este jenat de pierderile colosale", dar amploarea este "deranjantă" pentru oamenii obișnuiți.

"În consecință, potrivit președintelui, pierderile trebuie "unse în timp", iar crematoriile au fost comandate pentru asta", se mai arată pe canalul de Telegram citat.

Putin este acuzat de multă vreme că folosește recrutați prost echipați și prost pregătiți, adesea oameni din regiunile ruse sărace ca și "carne de tun", aceștia fiind poziționați în prima linie pentru a evita pierderi semnificative în rândul armatei sale regulate.

Câți ruși ar fi pierit pe front



O sursă a spus că acest lucru "reflectă foarte precis numărul de pierderi ale prizonierilor - puțin mai mult de 10% supraviețuiesc".

În plus, au apărut imagini cu unul dintre numeroasele cimitire în care au fost îngropați acești luptători morți. Estimările privind pierderile actuale de război ale Rusiei variază semnificativ, cea mai mare sugerând un bilanț total de 145.000 în rândul trupelor obișnuite și al companiilor militare private, precum și al gărzilor naționale și al serviciilor de securitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel