Putin anunță RELAXARE în ziua cu număr RECORD de infecții

Președintele Vladimir Putin a anunțat relaxarea măsurilor de restricție din Rusia de luni, chiar dacă țara a înregistrat un număr record de infecții cu coronavirus.

Președintele Vladimir Putin a anunțat relaxarea măsurilor de restricție din Rusia de luni, chiar dacă țara a înregistrat un număr record de infecții cu coronavirus, conform The Guardian.

Putin a transmis că oamenii din anumite sectoare se vor întoarce înapoi la lucru, chiar dacă restricțiile asupra adunărilor publice rămân în vigoare. „Avem în fața noastră un proces lung și dificil, fără să ne permitem greșeli", a explicat președintele, într-un mesaj pentru națiune televizat.

Situația epidemiologică variază

El a atras atenția asupra dimensiunii țării sale și a spus că situația epidemiologică în anumite regiuni variază foarte mult, iar guvernele locale au dreptul de a menține măsurile de restricție. În Moscova, epicentrul epidemiei rusești, carantina va rămâne implementată cel puțin și luna aceasta.

Rusia a anunțat 11.656 de noi cazuri în 24 de ore, cifre record pentru națiunea condusă de Putin. Țara a înregistrat 221.344 de cazuri confirmate cu coronavirus și 2.009 morți, având a doua cea mai mare rată de îmbolnăvire, după SUA.

„Acest lucru ar trebui ținut minte. Putin a încheiat măsurile de auto-izolare menite să lupte cu epidemia în aceeași zi în care am înregistrat un număr record de infecții noi. Î de la Înțelepciune", a spus politicianul din opoziție Alexei Navalny, pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel