Putin, amenințare. Gâdea, mesaj pentru Iohannis: Este vorba de țară, domnule președinte!

Mihai Gâdea a transmis, joi seară, un mesaj președintelui Klaus Iohannis în contextul ultimelor amenințări venite dinspre Kremlin. 

Mihai Gâdea a adresat un mesaj public președintelui României să discute urgent cu ministrul Apărării despre numirea unui șef al Statului Major General. Jurnalistul a făcut apelul în contextul în care Vladimir Putin a lansat noi atacuri la adresa statelor care dețin scuturi anti-rachetă, printre care și România.

Citește și: Numire șef Stat Major. Gabriel Leș, scrisoare pentru Klaus Iohannis

"Domnia sa nu acceptă ceea ce instanța i-a cerut și anume că părțile să se înțeleagă cu ministrul Apărării. Președintele României a găsit să spună după aceste afirmații ale lui Vladimir Putin, astăzi, că avem nevoie să asigurăm o abordare coerentă pe întregul flanc estic. A spus-o astăzi: 'Sunt profund îngrijorat de evoluțiile din regiunea Mării Negre'. Domnule președinte, cuvintele dumneavoastră și cu îngrijorări, pentru că dumneavoastră urmăriți totul cu îngrijorare, probabil că sunt importante, ați fost la un Summit pe nu știu unde. Dar șeful Statului Major General, la această oră, nu există pentru că aveți decretul suspendat, iar ministrul Apărării Naționale a făcut o scrisoare, rugându-vă să vorbiți despre această speță pentru că aici este vorba despre țară, nu de case! Aici e vorba de țară, domnule președinte! E vorba de națiune!", a declarat Mihai Gâdea la Antena 3. 

Citește și: Marijuana ar putea fi fumată legal. Cine poate beneficia de reglementare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel