Puteți arde grăsimea corporală în timp ce dormiți: Câteva sfaturi utile

Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels

Dacă vrei să arzi grăsimea corporală în timp ce dormi, iată câteva sfaturi utile pentru a o face.

Când vine vorba de pierderea în greutate sau de slăbire, există multe modalități pentru a-ți atinge obiectivul: dietă, exerciții fizice, reducerea stresului și așa mai departe. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei noi strategii pentru rutina dvs. de pierdere în greutate, somnul poate fi răspunsul.

Somnul este de fapt un factor crucial atunci când vine vorba de pierderea în greutate. Lipsa somnului poate împiedica progresul în pierderea în greutate, deoarece afectează reglarea hormonilor care vă controlează apetitul și metabolismul. Pe scurt, rolul somnului este decisiv și incredibil de complex.

Dar cum poți folosi somnul pentru a arde grăsimea corporală?

Să aruncăm o privire la câteva sfaturi simple care sunt ușor de pus în practică și necesită un efort minim.

Încercați să luați ultima masă cu câteva ore înainte de a merge la culcare. Acest truc vă poate ajuta corpul să ardă grăsimi în loc de glucoză pentru energie pe timp de noapte. Pe scurt, un post intermitent capabil să dea roade la trezire, potrivit Supereva.

Apoi, menținerea în cameră a unei temperaturi răcoroase pe timpul nopții poate ajuta la activarea metabolismului și la arderea caloriilor pentru a genera căldură și, în consecință, ajută la pierderea în greutate.

Deci, înainte de a merge la culcare, setați termostatul la o temperatură mai mică și lăsați-vă corpul să facă treaba în timp ce vă odihniți. Cu același principiu, cu câteva minute înainte de a merge la culcare poți face un duș rece pentru a ajuta la împrospătarea corpului.

În cele din urmă, fă un antrenament scurt, dar intens, întotdeauna înainte de a merge la culcare. Îți poate stimula metabolismul, ajutându-te să arzi calorii chiar și după ce adormi adânc. Dar nu exagerați cu exercițiile fizice, deoarece vă poate perturba somnul.

Citește și: Slăbește mâncând: Pastele nu îngrașă, dacă le mănânci așa. Iată cele trei reguli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel