Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, îi cere explicații Alinei Gorghiu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, îi cere co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, să explice public ”de ce îl protejează pe președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței”.

Gabriela Podașcă susține că Alina Gorghiu fuge de răspundere și preferă să îl protejeze în continuare pe Cristian Adomniței, cercetat pentru fapte de corupție. Deputatul PSD consideră că refuzul co-președintelui PNL de a-l suspenda pe Cristian Adomniței reprezintă "o dovadă de lașitate și de ipocrizie".

"Am asistat cu uimire la explicațiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancționarea lui Adomniției și am constatat că prin statut, PNL își apără corupții. Alina Gorghiu trebuie să ia poziție față de cercetarea lui Cristian Adomniței de către DNA și să îl suspende din toate funcțiile deținute. Alina Gorghiu judecă actele de corupție cu dublă măsură și preferă să ascundă sub preș mizeria din propriul partid", a declarat Gabriela Podașcă.

Vezi și: Noul purtător de cuvânt al PSD, replică tăioasă pentru Iohannis

În același timp, purtătorul de cuvânt al PSD îi acuză pe liberali de ipocrizie și susține că PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut. Mai mult, conform declarațiilor făcute de liberali, împotriva membrilor PNL anchetați pentru fapte de corupție nu se pot lua măsuri decât dacă sunt arestați prevenitv, mai spune Gabriela Podașcă, într-un comunicat de presă.

"Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine față de un caz de corupție aflat în ancheta DNA și de ce îl protejează pe președintele CJ Iași. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniței, sau să ne spună dacă așteaptă mai întâi să îl aresteze prevenitv pentru a putea aplica statutul", a conchis purtătorul de cuvânt al PSD.

Citește și: Ponta și Iohannis au discutat la Palatul Cotroceni. Premierul, la plecare: "Ghinion!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel