Gabriela Podașcă, replică tăioasă pentru Klaus Iohannis, după atacurile la adresa Guvernului

Noul purtător de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, i-a transmis o replică extrem de tăioasă președintelui Klaus Iohannis, după atacurile lansate de acesta la adresa Guvernului și a premierului Victor Ponta. ”Vreau să cred că iritarea președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din Sănătate”, spune Gabriela Podașcă.

Vezi aici detalii: Klaus Iohannis dă asaltul la adresa puterii: Atacuri fără precedent la adresa lui Victor Ponta și a Guvernului


”Am văzut astăzi declarațiile președintelui pe diverse teme. PSD a participat la toate consultările convocate de președinte. Guvernul a respectat relația instituțională cu acesta, la fel și Parlamentul. Noi suntem preocupați ca linia corectă de până acum să fie menținută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România și nu ne preocupă disputele.

Vreau să cred că iritarea de astăzi a președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Așa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului”, a reacționat purtătorul de cuvânt al PSD, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Klaus Iohannis, atac la Victor Ponta. Radu Tudor: Începe războiul politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel