Klaus Iohannis, atac la Victor Ponta. Radu Tudor: Începe războiul politic

Radu Tudor
Radu Tudor

Președintele Klaus Iohannis l-a atacat pe premierul Victor Ponta pentru că nu l-a consultat înainte de vizita în țările arabe, dar și cu privire la proasta implementare a cardului de sănătate. Jurnalistul Radu Tudor a subliniat că începe războiul politic, unul diferit de "măcelul" din timpul lui Traian Băsescu. 

"Nereușita unei posibile moțiuni de cenzură și imposibilitatea răsturnării Guvernului evident au generat o frustrare în tabăra PNL-PDL. Mi s-a părut supărat (n.r. Klaus Iohannis) și cred că această nouă etapă a relației Ponta- Iohannis o să ne dea nouă satisfacție ca jurnaliști, o să avem multe de relatat. Dacă i-a reproșat lui Victor Ponta că nu a informat Administrația Prezidențială înainte să facă vizița în țările arabe, cred că e un lucru de dezbătut și de luat în calcul", a spus Radu Tudor, la Antena 3. 

Klaus Iohannis dă asaltul la adresa puterii: Atacuri fără precedent la adresa lui Victor Ponta și a Guvernului

Jurnalistul a subliniat, în ceea ce privește cardurile de sănătate, că este "curios dacă are ceva de reproșat fostului președinte al CNAS Lucian Duță", cel din cauza căruia nu ar fi fost implementate cardurile de sănătate până acum și pe numele căruia există un dosar la DNA. 

"Începe războiul politic, în termeni civilizați, cu noțiuni concrete, fără aspectul măcelului care exista în vremea lui Traian Băsescu", a spus Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel