Puncte de ajutor şi de distribuire de apă rece în Arad, amenajate în municipiu pe fondul caniculei

Câteva puncte de prim-ajutor şi pentru distribuire de apă rece au fost amenajate şi funcţionează, începând de luni, în municipiul Arad, pe fondul caniculei anunţate de meteorologi, temperaturile aşteptate fiind de 38 de grade Celsius la umbră.

Primăria Arad a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a pus în aplicare primele măsuri de combatere a caniculei, prin amenajarea unor puncte de distribuire a apei potabile şi puncte de prim-ajutor în clădiri răcoroase sau instituţii. 'Acestea sunt funcţionale în intervalul de valabilitate al avertizărilor meteorologice privind creşterea temperaturilor diurne codificate cod galben, cod portocaliu sau roşu şi vor funcţiona între orele 11,00-19,00', au informat reprezentanţii municipalităţii.

Punctele anticaniculă au ca principal scop oferirea primului ajutor persoanelor afectate de căldură şi funcţionează în anumite clădiri din oraş, precum holul Teatrului Clasic 'Ioan Slavici', holul principal al Palatului Administrativ sau în Catedrala Ortodoxă situată în zona Podgoria. Meteorologii au anunţat, pentru zilele de luni şi marţi, temperaturi de până la 38 de grade la umbră în vestul ţării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel