Puiu Popoviciu nu scapă de pedeapsa din  dosarul Băneasa

Puiu Popoviciu / Arhivă Foto
Puiu Popoviciu / Arhivă Foto

Curtea de Apel București a respins, marți,  cererea de revizuire formulată de Puiu Popoviciu împotriva sentinței de condamnare la șapte ani de închisoare în dosarul Băneasa, respectiv pentru frauda cu terenurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Decizia Curții de Apel București nu este însă definitivă.

Puiu Popoviciu a apelat la această cale extraordinară de atac pentru a scăpa de pedeapsă, însă cererea sa fost respinsă de judecătorii CAB.

În același dosar, alți doi inculpați au formulat cerere de revizuire, respectiv Ioan Niculae Alecu, fostul rector al USAMV București și Ștefan Diaconescu, fostul secretar științific și rector în cadrul USAMV București.

"Respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuenţii Popoviciu Gabriel Aurel, Alecu Ioan Niculae şi Diaconescu Ştefan împotriva sentinţei penale nr.115/F/23.06.2016 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti-Secţia I Penală definitivă prin decizia penală nr. 266/A/02.08.2017 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.p.p. obligă revizuenţii la plata sumei de câte 100 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat . Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 15.09.2020", se arată în decizia CAB publicată pe portalul instanțelor de judecată din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel