Puiu Popoviciu, în URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ

Omul de afaceri Puiu Popoviciu va fi dat în urmărire internațională. 

Curtea de Apel Bucureşti a emis, joi, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie, potrivit unor surse din Poliţie. 

Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română miercuri după ce nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a sa în dosarul ”Băneasa”.

De miercuri seară, Puiu Popoviciu apare pe site-ul Poliției Române la ”persoane urmărite”. 

[citeste si]  

”În situaţia în care persoana este condamnată definitiv de către instanţă la pedeapsă cu închisoarea, în baza mandatului de executare a pedepsei, poliţiştii se deplasează la adresa de domiciliu a celui în cauză, în vederea aplicării măsurii dispuse. În situaţia în care persoana nu este găsită, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce se execută verificări, cel condamnat este dat în consemn la frontieră şi este dispusă măsura urmăririi la nivel naţional”, au explicat reprezentanţii Poliţiei. 

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani închisoare în dosarul ”Băneasa”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel