Pui de urs văzuţi în centrul Braşovului, în cursul nopţii

Un echipaj al jandarmilor braşoveni a rămas, până joi dimineaţa, în zona Livada Poştei, unde în cursul după-amiezii de miercuri şi a nopţii a fost sesizată prezenţa mai multor urşi, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ). 

Conform sursei citate, în cursul nopţii a fost sesizată prezenţa a doi pui de urs, în zona străzilor Lungă şi Şirul Livezii, o zonă adiacentă centrului municipiului Braşov. Unul dintre cele două exemplare s-ar fi deplasat dinspre strada Lungă spre strada Crişan, fiind depistat de echipa de la ICAS, care a transmis, ulterior, că animalul s-ar fi refugiat în pădure.

Celălalt exemplar a fost văzut mergând dinspre Şirul Livezii spre zona Schei, însă nu a fost depistat de echipajul jandarmeriei sosit să verifice situaţia. În ceea ce priveşte sesizarea primită în cursul după-amiezii zilei de miercuri, când un urs ar fi intrat în curtea unui imobil, nu s-a mai detectat prezenţa vreunui animal în cursul nopţii, a precizat sursa citată.

Echipaje ale Jandarmeriei, ISU-SMURD, Poliţiei şi ICAS Braşov au intervenit, miercuri după-amiază, în jurul orei 17,00, pentru îndepărtarea unui urs a cărui prezenţă a fost semnalată în interiorul municipiului, într-o zonă adiacentă celei centrale, a informat IJJ Braşov, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel