Pui de urs, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă. A fost deschis un dosar penal

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a că în cazul puilor de urs scoși din bârlog și bruscați de mai mulți bărbați a fost deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de IPJ Harghita și de reprezentanți ai Gărzii Forestiere.

Potrivit ministrului Mediului, echipe formate din polițiști și reprezentanți ai Gărzii Forestiere sunt vineri la prânz în control în locul în care cei patru pui de urs au fost scoși din bârlog și aruncați în zăpadă. Ministrul a anunțat că incidentul a avut loc în județul Harghita, potrivit Mediafax.

„În cursul dimineții de astăzi (vineri-n.r.), IPJ Neamț a fost sesizat cu privire la acest incident. Din primele verificări s-a constatat că evenimentul a avut loc pe teritoriul județului Harghita, cazul a fost predat la IPJ Harghita”, a spus Tanczos Barna, la Digi24.

Acesta susține că cei patru bărbați, identificați de polițiști, au declarat că au lăsat puii în locul în care i-au găsit.

„Încă nu știm ce s-a întâmplat (cu pui-n.r.), din primele declarații ale persoanelor respective reiese că au lăsat puii de urs acolo unde i-au găsit. Echipele de cercetare verifică situația”, a mai spus ministrul, care a precizat că în acest caz a fost deschis un dosar penal.

Vezi și: ”Aceștia sunt barbarii, cei care distrug tot”. Pui de URS, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă pentru amuzament - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel