Pui de urs în vârstă de 3 săptămâni, SALVAT dintr-o exploatare forestieră. Mama lui nu s-a mai întors, așa că a fost dus la orfelinat. VIDEO

Captură Video Facebook
Captură Video Facebook

Un pui de urs în vârstă de 3 săptămâni a fost salvat dintr-o exploatare forestieră din județul Argeș. 

Se întâmplă la numai câteva zile după ce patru pui de urs au fost scoși din bârlogul lor de către patru muncitori forestieri, într-o pădure din Harghita. Puiul de urs în vârstă de 3 săptămâni a fost găsit părăsit și înfometat tot într-o exploatare forestieră, în județul Argeș, anunță WWF România. 

„Partenerii noștri de la Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears au transmis în urmă cu 10 minute dintr-un cabinet veterinar unde un pui de urs rămas orfan are parte de primele îngrijiri. Puiul în vârstă de circa 3 săptămâni a fost salvat astăzi dintr-o exploatare forestieră din județul Argeș. După ce va fi hrănit și i se vor acorda îngrijiri medicale, puiul va fi transportat la Orfelinatul de urși din munții Hășmaș, pentru a fi introdus în programul de reabilitare pentru următorii 2 ani”, au anunțat activiștii de mediu de la WWF pe Facebook.

Cei de la orfelinatul de urși au decis inițial să lase ursul în pădure, în speranța că mama sa se va întoarce. Deoarece ursoaica nu a revenit, au fost anunțate autoritățile, iar puiul a devenit acum locatar al Centrului pentru Reabilitarea Urșilor Orfani.

„Din păcate ursoaica nu a revenit așa că luni ursulețul a fost dus la un medic veterinar pentru un consult si îngrijire. Masculul are cam 3 săptămâni, este în stare buna, mănâncă și este apt pentru transport. Acesta este primul ursuleț orfan primit în grija anul acesta și va ajunge la Bear Again în câteva ore”, au anunțat cei de la Centrul pentru Reabilitarea Urșilor Orfani.

VEZI ȘI: ”Aceștia sunt barbarii, cei care distrug tot”. Pui de URS, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă pentru amuzament - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel