Pucioasa și alte patru comune, fără apă potabilă

Situaţie critică în oraşul Pucioasa şi în alte patru comune din judeţul Dâmboviţa, unde zeci de mii de oameni au rămas fără apă potabilă.

S-a decis sistarea furnizării, începând de sâmbătă seara, de la orele 18,00, după ce s-a descoperit că apa e infestată cu o bacterie periculoasă.

Autorităţile spun că vor distribui apă cu cisternele pentru locuitorii din Pucioasa şi cele 4 comune afectate, respectiv Brănești, Vulcana Băi, Vulcana Pandele și Doicești, dar şi în spitale şi căminele de bătrâni.

Primarul din Pucioasa, Dănuţ Bădău, a explicat, în direct la Antena 3, că autorităţile lucrează la remedierea situaţiei.

[citeste si]

"S-a stabilit ca aprovizionarea cu apă potabilă să se facă cu cisterne ale companiei de apă din Târgovişte şi cu cele ale ISU, mâine vom acţiona cu toate capacităţile pentru a asigura şi populaţia, în mare măsură, cu apă potabilă. Nu este vorba despre canalizare, este o situaţie mai deosebită. Apa potabilă pentru oraşul Pucioasa şi comunele se asigură din staţia de la Pucioasa. Până acum nu au mai fost astfel de situaţii. Ieri am fost informat că apa ar fi contaminată cu apă. La acest moment se lucrează pentru igienizarea bazinelor. Au fost recoltate probe şi de către DSP. Se aşteaptă rezultatul analizelor."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel