Psihologul Liviu Chesnoiu, despre accidentul de la 2 MAI: Întotdeauna mortul e de vină la noi!

Cum arată Vlad Pascu după gratii. Tatăl lui Sebi: Cred că îi merge foarte bine, avea mereu zâmbetul pe buze. Sper să nu o mai văd pe judecătoare acolo / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cum arată Vlad Pascu după gratii. Tatăl lui Sebi: Cred că îi merge foarte bine, avea mereu zâmbetul pe buze. Sper să nu o mai văd pe judecătoare acolo / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit despre tragedia produsă la 2 MAI de către șoferul drogat.

Psihologul Liviu Chesnoiu a comentat, la Antena 3 CNN, informațiile legate de modul în care au acționat agenții de poliție din Constanța în cazul lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în localitatea constănțeană 2 Mai, după ce a urcat la volan fiind drogat.

Tânărul fusese oprit de oamenii legii în aceeași noapte și lăsat să plece cu mai puțin de o oră înainte să se producă tragedia, deși în mașina lui au fost găsite droguri.

"Sunt constănțean și cunosc foarte bine zona aceea unde s-a întâmplat accidentul. În primul rând, aș vrea să vă spun că nu prea s-a discutat despre zona respectivă. Acolo nu există trotuare. Nu știu dacă tinerii (victimele, n.r.) care mergeau la acea oră, dimineața, se deplasau pe partea dreaptă sau pe partea stângă.

Dacă ar fi mers pe partea stângă, cred că ar fi văzut mașina care se apropie de ei și ar fi putut să sară. Acolo, dacă cineva merge pe jos, riscă să pățească ceva dacă nu se deplasează pe partea stângă.

Liviu Chesnoiu: Întotdeauna mortul e de vină la noi

(...) Întotdeauna mortul e de vină la noi. Și întotdeauna plătește acarul Păun. Eu cred că acești polițiști, când dau peste nu știu ce om de bani gata sau peste copii de bani gata, la cât sunt ei certați de șefi, sunt foarte atenți să nu deranjeze pe nimeni. Cam asta este, din punct de vedere psihologic, atmosfera la noi pe litoral.

Dacă ar fi respectat legea - cum este dl. Godină al nostru, care n-are mamă, n-are tată, din punctul ăsta de vedere...Dar, vedeți dumneavoastră, se fac presiuni asupra polițiștilor. 

Dacă această toleranță zero de care se vorbește și în spațiul public s-ar fi aplicat și în cazul acestui tânăr, el n-ar fi avut permis de conducere de prima dată când a "călcat pe bec".

Deci, drogații și alcoolicii cronici nu au, după umila mea părere, dreptul de a avea permis de conducere. Sunt oameni care au pe mână o armă, cum sunt mașinile astea puternice, și pot face foarte mult rău, lor și celor din jur, care nu au nicio vină", a spus Liviu Chesnoiu la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel