Urmărește emisiunea live


Psiholog din Bucureşti, acuzat că a violat zeci de paciente, trimis în judecată

Un psiholog din Capitală a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat că a violat şi agresat sexual zeci de paciente. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, Bogdan Giuseppe a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private, opt infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulaţie de valori străine falsificate.

Procurorii susţin că, în perioada 2016 - februarie 2017, a creat mai multe domenii de e-mail, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, el le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi. Anchetatorii au identificat 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul lui pentru susţinerea pretinsului examen de medicina muncii. Când victimele veneau la cabinetul său pentru susţinerea unui examen de medicina muncii, se prezenta ca fiind psiholog, el fiind de fapt suspendat din această profesie, dar în acelaşi timp se prezenta şi ca medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituţii în domeniul siguranţei naţionale, arată procurorii, notează Agerpres. După supunerea femeilor la un pretins examen psihologic, Bogdan Giuseppe îşi declina şi calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale de natură să alarmeze victimele. În acest mod, el le convingea pe femei să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor, urmărind în fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale.

Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care Bogdan Giuseppe înregistra activităţile respective. În cabinetul lui Bogdan Giuseppe au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente pe care le deţinea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat 6.200 USD, în bancnote de 100 USD.

Dosarul se va judeca la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel