Urmărește emisiunea live


PSG i-a făcut o ofertă lui Messi, titrează presa străină

Lionel Messi a primit o ofertă oficială de la campioana Franţei, Paris Saint-Germain, potrivit mai multor surse media.

Astfel, PSG i-ar fi oferit argentinianului, care împlineşte 34 de ani pe 24 iunie, un contract de doi ani cu opţiune pentru al treilea an, a declarat jurnalistul sportiv brazilian Marcelo Bechler de la TNT Sports Brasil pentru postul de radio spaniol Cadena Ser.

Contractul lui Messi cu Barca expiră pe 30 iunie, când atacantul va fi liber să se alăture gratuit oricărui club la alegere.

Bechler, un jurnalist foarte bine informat, care a fost printre primii care a anunţat transferul brazilianului Neymar de la FC Barcelona la Paris SG în 2017, a declarat că şefii PSG din Qatar sunt optimişti cu privire la capacitatea lor de a-l convinge pe Messi să accepte contractul. Ei au spus că PSG are un proiect mai competitiv decât FC Barcelona şi că oferta făcută este de neatins pentru alte cluburi.

Potrivit presei spaniole, FC Barcelona nu a făcut încă o ofertă lui Messi pentru prelungirea contractului. Acest lucru este surprinzător, mai ales că noul preşedinte al clubului, Joan Laporta, a afirmat în repetate rânduri că este convins că fotbalistul argentinian nu va părăsi gruparea catalană.

La PSG, Angel Di Maria, compatriotul lui Messi, a declarat în februarie că există şanse mari de transfer pentru Leo Messi.

Ziarul catalan Sport a informat miercuri că FC Barcelona încearcă să-l readucă pe Neymar în această vară pentru a-l convinge şi pe Messi să rămână. Messi a încercat să părăsească clubul vara trecută după înfrângerea istorică cu 8-2 în faţa FC Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, lucru care nu s-a întâmplat din cauza ultimului său an de contract şi a valorii astronomice a clauzei de reziliere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel