PSD Vrancea: O nouă șansă pentru vrânceni pentru extinderea rețele de gaze naturale

PSD Vrancea anunță extinderea  rețelei de gaze naturale pentru comunitățile locale prin programul "Anghel Saligny". 

O nouă șansă (de data aceasta una reală, nu una "de campanie electorală") oferită comunităților vrâncene pentru înființarea și extinderea rețelelor de distribuție gaze naturale.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat ordinul comun cu Ministerul Energiei - România privind dezvoltarea reţelelor de distribuţie de gaze finanțate din Programul Național de Investiții "Anghel Saligny".

Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", asigură o finanțare în valoare de 7,5 miliarde de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de gaze naturale. Programul permite finanțarea înființării de noi sisteme de distribuție de gaze naturale, extinderea acestora, precum și modernizarea, prin transformarea celor existente în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale. Potențialii beneficiari ai Programului vor putea depune solicitările de finanțare în termen de 45 de zile de la data publicării, în Monitorul Oficial, al Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței pentru aprobarea Programului "Anghel Saligny", iar selectarea obiectivelor de investiții se va face conform criteriilor stabilite prin aceleași norme.

Ulterior aprobării listelor obiectivelor de investiții, beneficiarii vor trimite eventualele documente suplimentare necesare, iar după încheierea contractelor de finanțare, beneficiarii pot solicita din partea MDLPA decontarea sumelor necesare.

Vezi și: Programul Anghel Saligny. Ordinul privind dezvoltarea rețelelor de gaze, publicat de Ministerul Dezvoltării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel