PSD Vrancea: Cîțu își plătește obligațiile politice din banii copiilor și pensionarilor

Partidul Social Democrat Vrancea critică alocările făcute de Guvernul Cîțu din fondul de rezervă.

După ce Guvernul Cîțu a alocat diferențial fonduri către primăriile din țară, PSD Vrancea critică procentul de doar 1,26% de fonduri solicitate de edilii PSD din județ:

„Cu ultima suflare, Cîțu achită datoriile personale din banii românilor, a  pensionarilor și a copiilor pentru care nu a găsit soluții de a le mări veniturile. Rectificarea bugetară recent aruncată în piață de guvernul demis Cîțu umilește administrațiile locale conduse de primari PSD, parcă în aceste localități nu ar  trăi tot români.

Cel mai grav este  că în Vrancea, ospătarul  șef  din  prefectură, a mai  și  mimat  un  interes  deosebit  pentru  localități  solicitându-le  acestora  sumele  necesare pentru a le înainta guvernului, a cărui reprezentant este. Și a reușit  performanța de a obține 1,26% din sumele solicitate de edilii PSD. Praf în ochi  doar ca să se laude ei, PNL-iștii, câți bani au adus ei în județ. Bătaie de joc la  adresa  vrâncenilor  și  o  dovadă  CLARĂ de  politică  golănească,  politică  a  intimidării și umilirii, abordare părtinitoare pe criterii politice nu pe nevoi.

Acum  un  an,  liderii  PNL  Vrancea,  parte  din  ei  acum  prezentându-și  raportul, promiteau lapte și miere. De fapt, erau promisiuni doar pentru colegii  de partid. Din prima zi când au ajuns la putere atât în Vrancea cât și în România,  nu au făcut nimic altceva decât să își îndestuleze de funcții și contracte acoliții  și  lipitorii  de  afișe,  asta  fără  vreo jenă.  Ba  mai  mult,  au  și  furat  din  banii  românilor prin împrumuturi uriașe pentru care nu există justificare. Când vine  vorba de achitarea de promisiunile electorale... PNL se face că uită, se jură că  nu fură, dar e prins cu banul în gură. Au luat placa președintelui anti-român și  dau vina pe PSD. Ce să-i faci dacă altceva nu știu...

Nu  știu  să  facă  proiecte  pentru  dezvoltarea  județului  ci  doar  taie  panglica  și  se  pozează  cu  investițiile  începute  de  PSD,  nu  au  nici  cea  mică  noțiune de administrație publică și îngroapă cu nonșalanță și tupeu de borfaș un  municipiu  reședință  de  județ  în  blocaje  financiare  pe  care  tot  ei  apoi  le  reproșează  iar  lucrul  cel mai  grav,  guvernamental  REFUZĂ dezvoltarea  localităților vrâncene deoarece au conducere PSD sau au fost în altă tabără la  măcelul intern al propriului partid“, scrie PSD Vrancea.

Municipiul Focșani a primit zero fonduri

„Cu  iz  puternic  de  BĂTAIE  DE  JOC și  MINCIUNĂ,  dau  comunicate  de  presă prin care vor să se laude cu marile realizări ale epocii liberale. ZERO...  astea sunt realizările.

Vă  spunem noi. 35 de localități din Vrancea, însumând peste 65% din  populația județului solicită guvernului o sumă de 145.230 mii lei și primesc, în  bătaie  de  joc,  1.830  mii lei  (1,26%  din  suma  solicitată).  Mai  grav  este  că  municipiul Focșani nu primește NIMIC. ZERO... Asta ca să blocheze activitatea  și investițiile și să poată madam vice să strige că nu se face nimic în oraș. Poate,  poate o ieși Grinda peste 3 ani că tare se mai chinuie să ia primăria Focșani.

Încă ne mai gândim și încercăm să înțelegem care ar  fi raționamentul,  altul  decât  cel  evident  al  apartenenței  la  PNL,  după  care  acest  guvern  iresponsabil și criminal a hotărât sumele alocate din  fondul de rezervă către  localitățile vrâncene. Poate ar fi un subiect de cercetare penală modul cum PNL  gestionează  banul  public  dar  suntem deja  obișnuiți  cu  lipsa  de  interes  a  organelor statului față de afacerile și speculațiile membrilor PNL. Să ne săturăm cu toții de ”bunăstarea” promisă de dreapta românească  și să sperăm că ne ajunge până în 2024. Că altceva decât promisiuni nu vom  primi...“, mai transmite PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel