PSD, nou anunţ în scandalul voturilor de la Bucureşti

Sorin Grindeanu: În mandatul lui Ghinea au fost atrase doar 0,2 miliarde euro din cele 15 miliarde euro
Sorin Grindeanu: În mandatul lui Ghinea au fost atrase doar 0,2 miliarde euro din cele 15 miliarde euro

Sorin Grindeanu a făcut noi declaraţii despre situaţia de la Bucureşti. 

PSD a depus plângere la Parchetul General cu privire la situația de la Sectorul 1 al Capitalei. Există „suspiciuni foarte, foarte mari” cu privire la procesul electoral din Capitală, spune acesta.

„Am depus o plângere și există o anchetă în desfășurare la Parchetul General. Mă refer la Sectorul 1. Spre deosebire de, cred că sunt blând când spun, istericii de la USR, eu cred că ancheta trebuie să se desfășoare fără niciun fel de presiune politică. Există la fiecare român o suspiciune evidentă cu privire la imaginile de aseară. Am sesizat Parchetul pentru că noi credem că trebuie făcută lumină rapid”, spune Sorin Grindeanu.

El a reamintit că Dan Tudorache a făcut o solicitare de anulare la BEC

"Aceste semne de întrebare pe care le avem faţă de procesul electoral de la Bucureşti trebuie înlăturate indiferent de cine câştigă alegerile. E un demers necesar pentru sănătatea democraţiei din România. Aşa că ceea ce vă spuneam ieri, faptul că nu înţeleg un singur lucru: de ce se opun unii, aşa apăruţi din spuma mării, cei de la USR, la demersul de renumărare a voturilor? Voturi care, până la urmă, ar fi clarificat întreaga situaţie. Un demers absolut normal pentru procesul electoral din Bucureşti şi pentru democraţia noastră.

Doamna Firea va transmite decizia în cel mai scurt timp, urmare a consultărilor pe care le va mai avea împreună cu avocaţii dânsei. Am avut discuţii în jurul prânzului, împreună cu avocaţii, dar când pregăteşti o anumită acţiune trebuie să ai toate datele. Noi am avut o discuţie la nivel politic, urmând ca echipa formată din doamna Firea şi din avocaţi să ia o decizie legată de pasul următor", a declarat Sorin Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel