PSD, mutare pentru 40% la pensii. Radu Oprea: Am îndreptat bătaia de joc a guvernului PNL

"Amendamentele PSD au fost votate în Comisiile reunite buget-finanțe", anunţă senatorul PSD Radu Oprea.

"Mai este un pas, votul în Plenul reunit al Parlamentului, pentru ca amendamentele PSD să fie lege. Dar condiția necesară, aceea ca raportul de admitere a amendamentelor să fie favorabil, a fost îndeplinită azi. Ne ținem de cuvânt față de autoritătile locale, antreprenori, profesori și pensionari.

Am îndreptat bătaia de joc a guvernului PNL față de antreprenorii care au debutat în afaceri prin Start Up Nation, ediția a doua, inițiind amendamentul prin care vor fi plătite facturile restante în valoare de 400 milioane lei. Am îndreptat și nedreptatea față de profesori și pensionari. Vor crește atât punctul de pensie (cu 40%), cât și salariile profesorilor.

Prin suplimentarea bugetelor autorităților locale și introducerea condiției ca banii alocați să fie proporționali cu numărul locuitorilor, PSD combate ticăloșia guvernului Orban care a favorizat de-o manieră revoltătoare (penală) proprii primari. Sunt prea multe localități cu conducere PSD care au fost lăsate fără fonduri acum, când au început școlile. Atât cinism și nepăsare față de copii, cât a arătat guvernul Orban, nu am crezut că pot fi posibile", transmite senatorul Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel