Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  PSD: Miting cu japca. Nouă lovitură: Ce a făcut consilierul lui Stănescu-dovadă

Site-ul Miting cu japca, după s-a umplut de reclamații false, nu a impus niciun filtru pentru ca informațiile publicate să fie reale. În continuare, oricine poate să scrie ce îi trece prin minte cu titlul de adevăr absolut.

În urmă cu două zile, redactorii DC News au fost primii care au trimis o mărturie falsă pe acel site pentru a verifica dacă există vreun filtru de verificare a informațiilor publicate. Acum am încercat din nou cu gândul că administratorii site-ului au început să verifice mesajele. Nici vorbă de așa ceva! De această dată, am denunțat un primar care, între anii 1864-1874, a fost la conducerea Buzăului. Este vorba despre Nae Stănescu.

Iată reclamația pe care am trimis-o spre publicare și care, fără nicio verificare, a fost publicată:

Gherăseni - Comportament abuziv: Primarul Nae Stănescu

"Eram la birou cand consilierul domnului Stanescu a venit si a spus că ar fi bine sa vin la mitingul PSD. I-am spus ca nu pot pentru ca am o problema medicala si ca abia reusesc sa vin la servici. Mi-a spus ca nu ii pasa si daca vreau sa mai am cu ce sa merg la doctor ar fi bine sa vin. Am inceput sa plang de rau ce mi era, dar degeaba. Voi veni cu sotul pentru ca aici la noi in localitate mori de foame daca nu esti cu puterea. Nu avem unde sa plecam, nu avem de ales. Domnul Nae Stanescu ar trebui arestat pentru tot raul pe care il face,dar nimanui nu ii pasa. Multumim din suflet ca ne dati sansa, prin acest site, sa spunem adevarul, adevarul pe care Stanescu si ai lui lar vrea ascuns!!!! #mitingcujapca. Sper, daca tot venim, sa fiti alaturi de noi la protest, poate cineva va spune adevarul de ce au venit acolo. " 8 iunie, 07:22

(w670)

(w670)

(w670)

Ce scrie pe site-ul respectiv


"Deja sunt semnale că anumite persoane din administrația locală fac presiuni pentru a aduce oameni la București. Abuzând astfel de poziția lor publică. Dacă ai trecut printr-o astfel de situație sau știi pe cineva care este supus presiunilor, completează formularul", se arată pe site-ul grupului civic.

Liviu Dragnea a făcut și un comentariu vizavi de protestul de sâmbătă.

"Am văzut că unii sunt nervoși și se tot agită. Vreau să le spun așa: nu ne speriați și nu renunțăm la miting. Ba dimpotrivă, continuați așa pentru că vor veni și mai mulți oameni!", a zis liderul PSD.


"Deja am aflat că se încearcă să se infiltreze, în timpul mitingului, tot felul de indivizi care să fie luați, bineînțeles, de televiziunile clasice, pentru a spune că au fost plătiți, forțați și amenintați pentru a veni la protest. De asemenea, sunt incitați tot felul de indivizi să posteze că au fost amenințați de PSD pentru a veni la miting. Nimeni nu este forțat să vină la miting, dar - în același timp - cei care au suferit destul au posibilitatea să vină la miting și să se exprime liber", a mai spus Liviu Dragnea.


Întrebat cine îi incită pe oameni, președintele PSD a declarat: "Este un site care a fost creat acum... statul paralel". Liderul PSD nu a spus la ce site se referă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel