EXCLUSIV  PSD. Autodenunț: Miting cu japca? "A închis-o pe mama în birou"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Se încearcă discreditarea, cu orice preț, a protestului PSD care va avea loc sâmbătă, 9 iunie.

Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul Miting cu Japca?, unde îi încurajează pe cetățenii din țară care sunt constrânși să participe la mitingul organizat de PSD să povestească despre aceste abuzuri. Nu se cer dovezi, doar mărturii. Așa că ne-am conformat și noi cerințelor. Am inventat un caz și am trimis mesaj pentru a fi publicat pe site-ul respectiv. A fost postat imediat, fără nicio verificare. Am scris că șeful mamei a închis-o pe aceasta în birou și i-a zis să vină la protest cu alți patru oameni. Evident, informația era falsă, dar cum nimeni nu verifică autenticitatea mesajelor transmite acolo, poți scrie și că te obligă extratereștrii să ieși la mitingul PSD. 

 (w670)

(w670)

 (w670)

Acesta a fost mesajul publicat pe Miting cu japca?:

Buzău - Comportament abuziv: șeful mamei

"S-a întâmplat în birou. A închis-o acolo și i-a zis să mai aducă cel puțin patru oameni pentru protest." 6 iunie, 13:25

Ce scrie pe site-ul respectiv

"Deja sunt semnale că anumite persoane din administrația locală fac presiuni pentru a aduce oameni la București. Abuzând astfel de poziția lor publică. Dacă ai trecut printr-o astfel de situație sau știi pe cineva care este supus presiunilor, completează formularul", se arată pe site-ul grupului civic.

Liviu Dragnea a făcut și un comentariu vizavi de protestul de sâmbătă.

"Am văzut că unii sunt nervoși și se tot agită. Vreau să le spun așa: nu ne speriați și nu renunțăm la miting. Ba dimpotrivă, continuați așa pentru că vor veni și mai mulți oameni!", a zis liderul PSD.

"Deja am aflat că se încearcă să se infiltreze, în timpul mitingului, tot felul de indivizi care să fie luați, bineînțeles, de televiziunile clasice, pentru a spune că au fost plătiți, forțați și amenintați pentru a veni la protest. De asemenea, sunt incitați tot felul de indivizi să posteze că au fost amenințați de PSD pentru a veni la miting. Nimeni nu este forțat să vină la miting, dar - în același timp - cei care au suferit destul au posibilitatea să vină la miting și să se exprime liber", a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat cine îi incită pe oameni, președintele PSD a declarat: "Este un site care a fost creat acum... statul paralel". Liderul PSD nu a spus la ce site se referă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel