PSD, îngrijorat de cazul bebeluşilor din Argeş: Este inadmisibil!

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să solicite autorităţilor să ceară sprijin extern în cazul bebeluşilor din Argeş, a anunţat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea, susținând, totodată, că este inadmisibil ca, după atât timp, să nu se identifice cauza acestor îmbolnăviri.

"O chestiune care ne îngrijorează profund şi ne preocupă nu numai pe noi, ci, din păcate, întreaga societate românească este foarte îngrijorată este situaţia gravă a bebeluşilor din Argeş. Din păcate, astăzi a decedat al doilea bebeluş. Constatăm cu toţii că acţiunea autorităţilor este marcată de ezitări şi asta costă şi costă vieţi, din păcate. Este inadmisibil ca, după atât timp, să nu se identifice cauza acestor îmbolnăviri. Am cerut şi o cerem astăzi şi mai ferm autorităţilor ca, în situaţia în care se consideră depăşite, şi se pare că asta este realitatea, urgent să ceară sprijin extern, pentru a reuşi să facă nişte analize serioase, pentru că orice zi, oră de întârziere produce efecte foarte grave', a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD, potrivit Agerpres.

În noaptea de duminică spre luni, s-a înregistrat un al doilea deces printre copiii cu infecţii digestive grave, aduși la Spitalul "Marie Curie" din Capitală. Bebeluşii au fost trimişi de medici la Bucureşti după ce ar fi fost infectaţi cu sindrom hemolitic uremic, cauzat de bacterii periculoase, care se pot găsi în apă, în carne, pe legumele şi fructele crude.

Citește și: Mama unui bebeluș bolnav de la Marie Curie, declarații cu lacrimi în ochi

[citeste și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel