PSD îl răspunde lui Sebastian Lăzăroiu. "Mincinos și jignitor"

PSD îi răspunde fostului consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu. 

BACALAUREAT 2014. Deputatul PSD Ana Birchall a reacţionat la acuzele aduse de Sebastian Lăzăroiu PSD-ului, legate de organizarea examenului de BACALAUREAT din anul 2014. 

VEZI și: BACALAUREAT 2014. "Se pregătește o FRAUDĂ de anvergură națională" 

BAC 2014. Deputatul PSD Ana Birchall i-a răspuns fostului consilier prezidețal: "Devine evident faptul că nimic nu mai este în afara intereselor electorale pentru unii politicieni, nici măcar examenul de Bacalaureat. Declaraţiile fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu sunt nu numai mincinoase, dar şi jignitoare la adresa tuturor elevilor şi părinţilor care acum trec prin cel mai important examen din viaţa lor de până acum".

BACALAUREAT 2014. Ana Birchall a adăugat că "rezultatele examenului de Bacalaureat nu trebuie să fie politizate. Ceea ce face domnul Lăzăroiu este să folosească în scop electoral aceste rezultate. După logica obişnuită, atât de preşedintele Traian Băsescu cât şi de fostul său consilier, ar trebui să credem că elevii care dau Bac-ul în acest an sunt incompetenţi şi nu sunt în stare să promoveze decât prin furt".

BAC 2014. "Examenul de Bac este organizat, şi în acest an, corect, cu toleranţă zero pentru orice fapte de corupţie sau tentative de fraudă. Pe ce se bazează domnul Lăzăroiu când acuză PSD-ul sau Guvernul de o „fraudă de anvergură naţională”? Pe absolut nimic. Sunt dezinformări şi minciuni preluate din şcoala de manipulare a domnului Traian Băsescu, nimic mai mult”, a încheiat deputatul PSD Ana Birchall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel