PSD demisii. Deputat, anunț: Cu regret vă informez

Ema Apostu / 24 feb 2019 / 09:11 Salveaza PDF Comentarii
PSD
Descriere foto: PSD

Deputatul PSD a făcut anunțul astăzi și a adus mai multe precizări.

Maramureş Marius Sorin Bota, care a demisionat în urmă cu două zile din funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene social-democrate, declară că nu a discutat cu alte partide politice şi că va rămâne membru al PSD.

"Având în vedere speculaţiile apărute în urma demisiei mele din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei PSD Maramureş, ţin să fac urmăroarele precizări: Cu regretul că nu pot da satisfacţie unora şi nici nu pot afirma că la baza demisiei mele stau alte motive decât cele personale, vă informez că nu am discutat şi nu discut cu alte partide politice. Sunt şi rămân membru al Partidului Social Democrat. Orice speculaţii şi comentarii sunt, precum spun ziariştii, 'pamflet'", afirmă deputatul PSD Maramureş, potrivit comunicatului menţionat.

Vezi și: Olguța Vasilescu - Claudiu Manda, nuntă. La ce oră începe evenimentul

Demisie Marius Sorin Bota

 

Deputatul PSD Marius Sorin Bota şi-a înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Maramureş.

"Deputatul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota şi-a înaintat azi (vineri, n.red) demisia din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Maramureş. La baza acestei decizii deputatul invocă motive personale. Actul a fost înregistrat azi la secretariatul organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Maramureş", se arată în comunicatul citat.

Vezi și: Alegeri Republica Moldova. S-au deschis urnele: decizie privind votul


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23