EXCLUSIV  PSD decapitează Radio România. Ziua decisivă, după scandalul cu Liviu Dragnea

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, este pe făraș. Conflictul cu Liviu Dragnea, președintele PSD, din 2016, ar putea să i se întoarcă asemenea unui bumerang în această săptămână. 

PSD are doi oameni în consiliul de administrație al SRR: Ruxandra Săraru și Mirela Fugaru. PNL are trei oameni, iar președintele Ovidiu Miculescu reconfirmat în timpul guvernării Ponta este în contre cu Dragnea. 

Președintele SRR a avut, în 2016, un scandal imens cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Liviu Dragnea a susținut că acesta l-a amenințat la telefon. Conflictul a izbucnit din cauza taxei radio-TV. Președintele PSD a declarat că directorul RRA ar trebui să spună dacă i se pare moral "ca milioane de români" să plătească taxe pentru serviciul public de radio și din acești bani să se acorde în instituție bonusuri de 4.000 de euro. Ovidiu Miculescu a negat tot, spunând că e ”în egală măsură înfricoșător și revoltător ce se întâmplă”.Pe Ovidiu Miculescu au tot vrut să-l schimbe mai ales în urma conflictului. 

Miculescu, pe făraș

PSD l-a așteptat ”la cotitură” pe directorul RRA. Înainte de Paște au fost discutate rapoartele Radio România pe trei ani, din 2013 până-n 2015. Cel mai bun raport din istoria RRA a fost cel din 2015. Cu toate acestea, Parlamentul l-a picat, dorind să schimbe actualul CA. Liberalii l-au susținut. 

În zilele următoare, miercuri sau joi, va fi dezbătut raportul RRA pentru 2016. Dacă pică la vot, poate fi demis întregul CA, iar cu o putere majoritară a PSD, nereprezentată în CA, raportul are 99% șanse să pice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel