PSD - Aurelian Bădulescu, retragere sprijin politic. Mutu: Total neadevărat! Chiar mi-a mulţumit

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Gabriel Mutu, preşedintele interimar PSD, a vorbit despre şedinţa care va avea loc la ora 18:00, în care se va supune la vot retragerea sprijinului pentru viceprimarul Aurelian Bădulescu.

"Vom avea şedinţa Comitetului Executiv la nivelul organizaţie Bucuresti şi, la punctul doi de discuţii organizatorice, avem şi această temă, respectiv retragerea sprijinului politic pentru domnul viceprimar Bădulescu Aurelian. Atitudinea jignitoare şi comportamentul pe care colegul nostru le manifestă atâta în ședințele Consiliului general, cât şi în relaţia cu alţi colegi de partid, ne obligă să luăm această măsură. Am avut o discuţie cu domnul Bădulescu şi i-am explicat că, dacă va continua în aceeaşi notă, retragerea sprijinului pentru funcţia pe care o deţine, eminamente politică, se va transforma în excluderea din partid. Dânsul decide cum vrea să procedeze în continuare", a declarat Gabriel Mutu, la Antena 3.

Vezi și: PSD. Aurelian Bădulescu, fără sprijin politic. Dă vina pe Codrin Ștefănescu

"Este total neadevărat"

"Am avut o discuţie, dânsul a făcut o notificare prin care aducea la cunoştinţă colegilor din Bucureşti că i se îngrădeşte dreptul la apărare, care este total neadevărat pentru că a fost invitat să participe la această şedinţă. Avem dovezile în acest sens, chiar mi-a mulţumit. După ce am trimis adresa respectivă, am avut o discuţie telefonică şi m-a întrebat care sunt motivele. I-am explicat. Văd că în continuare are intervenţii telefonice şi transmite neadevăruri. Discuţia a fost foarte simplă. Aşa cum toţi cei care sunt numiţi în funcţii politice, în momentul în care partidul decide să îţi retragă sprijinul politic, prin încălcarea unui articol din statut, acest lucru se întâmplă şi punct", a mai spus pre;edintele interimar PSD.

Cât despre posibilele dezvăluiri pe care Aurelian Bădulescu amenință că le va face, Gabriel Mutu spune că "habar nu am ce dezvăluiri amenință că va face. Să vină, poate aşa aflăm şi noi ce se întâmplă la nivelul Primăriei Generale. La şedinţa vom supune la vot membrilor care fac parte din acest Comitet executiv şi cu majoritatea celor care vor vota "pentru" se va retrage sau nu sprijinul politic. Aurelian Bădulescu va participa, am şi confirmarea".

Vezi și: Dieta hipocalorică. Slăbești până la 5 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel