PSD: Atac la buzuarele românilor! În decembrie, fiecare român va fi și mai sărac cu 320 de lei

Facebook - Marcel Ciolacu
Facebook - Marcel Ciolacu

Banca Națională a României a confirmat luni, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%, afirmă social-democrații.

„Atac la buzuarele românilor”, transmite PSD. „România intră cu o viteză fulminantă în faza inflației galopante! PSD a avut dreptate, iar Banca Națională a României a confirmat astăzi, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%! Mai grav, inflația va crește cu 115% până la final de an și va ajunge la 5,6%! Asta înseamnă că în decembrie, fiecare român va fi și mai sărac cu 320 de lei!”, afirmă social-democrații.

„Și, tot în decembrie, fiecare român va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza împrumuturilor făcute de Guvern în numele și pe seama românilor! Fantastic, chiar wow!, dle Cîțu! A reușit să vă duceți V-ul pană la capăt. V-ul inflației”, transmit social-democrații pe pagina de Facebook a PSD.

În altă ordine de idei, amintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, la Antena 3, că formaţiunea sa s-a mobilizat pentru a o demite pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

„Toată armata PSD se va mobiliza să o demitem pe Clotilde Armand", a spus Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

În acest context, Marcel Ciolacu a anunţat că „s-au strâns deja peste 15.000 de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand”. „Ne trebuie 52.000 - 53.000. Fac un apel către bucureșteni, mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri”, a spus președintele PNL. 

„Normal că așteptăm o decizie a instanței”, a adăugat acesta.  

„Credeam că trăim într-o democrație și statul de drept își face datoria. Dacă este nevoie, ne vom mobiliza toată armata PSD, din toată țara, pentru acest referendum (n.r. de demitere a primarului Clotilde Armand”, a subliniat Marcel Ciolacu, liderul PSD. 

VEZI ȘI: Procurorul Iașinovschi, primele declarații despre imaginile în care apare Armand

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel