Procurorul Iașinovschi, primele declarații despre imaginile în care apare Armand

Procurorul Sorin Iașinovschi a avut o primă reacție după imaginile în care apare Clotilde Armand.

Procurorul Sorin Iașinovschi a avut o primă reacție după ce imaginile în care apare Clotilde Armand, dând indicații cu privire la procesul electoral, au apărut în spațiul public.

Sorin Iașinovschi a declarat, luni, 9 august, la Antena 3, că nu se va pronunța pe acest subiect.

„În momentul în care ai trecut de această fază, vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect și totul a ieșit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul este ok”, a spus Sorin Iașinovschi.

Acesta a precizat, însă, că nu are rost să se pronunțe.

„Gândiți-vă că am un dosar de cercetare disciplinară. Mai spun ceva pe aici și iar mă trezesc cu unul”, a mai spus procurorul.

Amintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, la Antena 3, că formaţiunea sa s-a mobilizat pentru a o demite pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

„Toată armata PSD se va mobiliza să o demitem pe Clotilde Armand", a spus Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

În acest context, Marcel Ciolacu a anunţat că „s-au strâns deja peste 15.000 de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand”.

„Ne trebuie 52.000 - 53.000. Fac un apel către bucureșteni, mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri”, a spus președintele PNL. 

„Normal că așteptăm o decizie a instanței”, a adăugat acesta.  

„Credeam că trăim într-o democrație și statul de drept își face datoria. Dacă este nevoie, ne vom mobiliza toată armata PSD, din toată țara, pentru acest referendum (n.r. de demitere a primarului Clotilde Armand”, a subliniat Marcel Ciolacu, liderul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel