PSD, semnal de ALARMĂ. Corporatiştii, în pericol! "Se pregătesc disponibilizări"

"Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar austeritatea, fiindcă bogăția țării este confiscată de firmele liberale prin achiziții fără licitație", apreciază PSD.

"În guvernarea PNL, prețurile la carne și conserve au crescut de la 15 la 40%, iar șomajul a devenit un coșmar național. Zeci de mii de mici antreprenori nu mai reușesc să-și repornească afacerile, fiindcă Guvernul n-a fost capabil de un plan de relansare a economiei. Iar acum criza ajunge să lovească și firmele mari: se pregătesc disponibilizări de până la 20% printre tinerii corporatiști.

Orban și Cîțu îngroapă țara felicitându-se cât de buni sunt la aspirat banii statului prin achiziții publice fără licitație pentru firmele partidului. Sunt în stare să țină țara în stare de alertă până la toamnă doar ca toți liberalii importanți să apuce să se îmbogățească!

Nu contează că 3 din 10 români au pierdut deja o treime din salariu și că nivelul de trai se degradează accentuat. Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage... Iar restul țării poate să tragă obloanele. După 10 ani, dreapta readuce austeritatea în România", transmite PSD într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel