EXCLUSIV  PSD, mutare pentru parlamentare. Ce va face Gabriela Firea. Ciuvică: Asta se va întâmpla

Mugur Ciuvică a vorbit despre ceea ce va face PSD la alegerile parlamentare, explicând şi care va fi diferenţa faţă de alegerile locale. 

Mugur Ciuvică a vorbit, la DC News, despre faptul că lucrurile vor fi cu totul altfel pentru PSD la alegerile parlamentare din decembrie, explicând că primarii şi preşedinţii de consilii judeţene care şi-au câştigat mandatele nu vor mai trage la fel pentru ca partidul să scoată un rezultat bun şi la parlamentare. 

"PSD-ul a mişcat în alegerile locale, dar şi la Bucureşti a mişcat prin oamenii care au tras pentru fotoliile lor, în frunte cu Firea, şi care normal că au făcut tot posibilul să câştige. S-ar putea ca Firea să facă la fel în Bucureşti şi la parlamentare, dar nu cred că toţi primarii şi toţi preşedinţii de consilii judeţene o să aibă aceeaşi motivare să se mişte la fel de cu efort şi cu mulţi bani în campania pentru parlamentare.

Şi atunci rămâne ce face partidul la centru; de acolo se va da azimutul. Ori la centru nu fac nimic...", a declarat Mugur Ciuvică. 

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel