PSD, miting de amploare la Craiova. Manda, informaţii de ultimă oră

Miting PSD
Miting PSD

PSD organizează, vineri, la Craiova, un miting de susţinere la care sunt aşteptaţi să participe 40.000 de oameni. 

PSD se mobilizează. Circa 40.000 de membri şi simpatizanţi PSD sunt aşteptaţi să participe la mitingul pe care PSD îl organizează vineri, în centrul Craiovei. "Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni", a scris Claudiu Manda pe pagina sa de Facebook. Potrivit celor declarate de către acesta, toţi participanţii se vor îmbrăca în alb. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a anunţat participarea la acţiunea electorală alături de mai mulţi dintre liderii formaţiunii, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. 

"Partidul Social Democrat își prezintă în premieră candidații pentru Parlamentul European.Vino și tu vineri, 12 aprilie, de la ora 16.00, pe strada A. I. Cuza, în zona Primărie – Teatrul Național – Universitatea din Craiova, pentru a-i cunoaște pe cei care îți vor reprezenta interesele în următorul Legislativ European.

Tu știi deja că social-democrații români sunt patrioți adevărați. Pentru că tot ce a făcut PSD pentru România, acasă sau la Bruxelles, o dovedește. Să ne uităm doar la ultimii doi ani de guvernare. Partidul Social Democrat a reușit să ridice România în clasamentele europene și să ne așeze, ca țară, pe acea poziție onorantă pe care o merităm", a mai transmis Claudiu Manda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel