Liviu Dragnea, urmărit de două mașini, după ce a plecat de la Antena 3

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost urmărit de două mașini în trafic după ce a plecat de la sediul Antena 3. 

UPDATE: Într-un mesaj către DCNews, Marian Ceaușescu afirmă că nu el l-a urmărit pe Liviu Dragnea, pentru că, după ce a plecat liderul PSD de la sediul Antena 3, au mai stat 10 minute, fapt ce se observă și pe filmare. Însă se pare că știe cine a făcut filmarea pentru că afirmă că persoana ”care a făcut filmarea minte” și că respectivul personaj se plânge mereu că ”procurorii i-au făcut dosar pe nedrept”, venind la sediul Antena3, dorind să vorbească cu Liviu Dragnea despre problemele sale cu justiția. Totodată, protestatarul precizează că știa mașina lui Liviu Dragnea. 

În timp ce protestau, un alt bărbat a venit la protestatari contrându-i și întrebându-i de ce nu vorbesc despre ce fac procurorii, despre ce s-a întâmplat la Penitenciarul Aiud și despre abuzurile din justiție. 

Răzvan Dumitrescu a anunțat, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială”, că Liviu Dragnea, după ce a plecat din emisiunea sa, a fost urmărit de două mașini. 

Marian Ceaușescu și alți doi protestatari l-au așteptat pe Liviu Dragnea la ieșirea de la Antena 3. Internauții le scriau când au fost reclame și s-a terminat interviul cu Liviu Dragnea, de la Antena 3. Protestatarii au așteptat să iasă mașina liderului PSD, dar se pare că nu sunt ei cei care l-au urmărit, pentru că nu doar că nu-i cunoșteau mașina lui Liviu Dragnea, dar aveau bănuiala că orice mașină care ieșea din sediul Antena 3 ar fi a lui Liviu Dragnea. 

(w670)

Protestatarii arătau mesajele ”#fărăpenali” și ”m**ePSD” tuturor șoferilor. La un moment dat, au bănuit că într-o mașină se afla Liviu Dragnea, iar apoi Marian Ceaușescu a spus: ”Deci ăla a fost? Ați văzut, i-am arătat mesajul lui Liviu Dragnea. L-am așteptat  pe Dragnea cu mesajele normale, îl vom aștepta oriunde, Dragnea nu scapă de mine”. 

Nu se știe dacă ulterior protestatarii s-ar fi ținut sau nu, în trafic, după Liviu Dragnea. Antena 3 a prezentat un video cu mașinile care l-au urmărit pe liderul PSD. O captură din video se regăsește în deschiderea articolului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel