PSD, intervenţie în cazul Manciu: România Educată s-a transformat în România imposturii și falsului!

Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu

"Consilierul de stat Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăște destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină!", transmite PSD.

"Datele oficiale publicate astăzi demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență.

În fața acestei ilegalități flagrante la vârful statului, în orice țară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea și, simultan, retragerea celui vinovat din spațiul public. În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al șefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre pandemie, informații care ar trebui să fie deasupra oricărei potențiale suspiciuni. Pentru așa ceva, chiar și un om cu obrazul tăbăcit de o nesimțire organică precum Orban trebuie să plece! Altfel, șeful PNL dă o lovitură mortală credibilității întregului mecanism de comunicare publică a datelor asupra pandemiei", se arată în mesajul transmis de către PSD.

PSD: În fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic

"Astăzi însă, în fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o glumă sinistră. Pentru Orban, vina este întotdeauna a altcuiva - ca în cazul fostului șef de la Spălarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns să ocupe înalte poziții în aparatul de stat cu o diplomă falsă de bacalaureat!

România Educată s-a transformat în România imposturii și falsului! Credeți cumva că dl. Iohannis îl va chema pe Orban la Cotroceni și - pentru că tot vorbește despre respectul legii într-un stat de drept - să-i ceară cumva depunerea mandatului?", transmite PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel