EXCLUSIV  Provocări privind digitalizarea în domeniul construcțiilor | Cătălin Podaru (Leviatan Design) și Marius Postolache (eConfaire), la DC News TV

DC News TV continuă seria emisiunilor dedicate domeniul construcțiilor.

În ediția din 9 noiembrie 2022 subiectul emisiunii va fi digitalizarea în domeniul construcțiilor. Interviul va fi difuzat pe DC News şi DC Business, miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 17:00. 

Dialogul va putea fi urmărit pe toate platformele: DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe DCBusiness.ro și pe rețelele sociale ale celor două site-uri, respectiv Facebook și Youtube. 

Despre digitalizarea în domeniul construcțiilor ne vor vorbi Cătălin Podaru, director și fondator al companiei Leviatan Design, și Marius Postolache, director tehnic al eConfaire, parte a grupului Leviatan.

În contextul în care domeniul construcției e cel mai puțin tehnologizat, ceea ce pare un paradox, cei doi experți vor aborda subiectul digitalizării și implicațiile benefice ale acestui proces.

Ce înseamnă de fapt digitalizarea? Care e impactul tehnologiei în domeniul construcțiilor, dar și ce aduce nou în domeniu soluțiile propuse de Leviatan Design și eConfaire, compania care se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea în cadrul grupului, vor fi doar câteva din subiectele abordate de cei doi în cadrul interviurilor DC News.

Nu vor fi ocolite nici subiecte de interes precum integrarea inteligenței artificiale în acest domeniu sensibil, dar nici reziliența și implicit securitatea, în contextul în care o discuție despre digitalizare nu poate să excludă securitatea.

Toate acestea, precum multe alte subiecte de interes major în domeniul construcțiilor și nu numai vor fi abordate în cadrul emisiunii.

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 17:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel