Provocare EXTREMĂ pe TikTok, cu bandă adezivă. Influencer anchetat, după MOARTEA unui copil de 10 ani

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Un influencer e anchetat pentru provocarea mortală pe TikTok.

Poliţia italiană începe anchetarea unui influencer din Sicilia, după moartea fetiţei de 10 ani după o provocare de tip „blackout challenge" pe TikTok.

Potrivit La Stampa, influencerul are 48 de ani și este din provincia Siracuza.

În contextul monitorizării rețelei de internet, anchetatorii au identificat un link pe Tik Tok, atribuibil profilului influenceriței din Sicilia, cu imagini care surprind o provocare între o femeie și un bărbat. Ambii își înfășoară complet fețele, inclusiv nasul și gura, cu bandă adezivă transparentă, în așa fel încât să nu poată respira.

Videoclipul, extrem de periculos

Videoclipul a fost considerat de anchetatori ca fiind „extrem de periculos”, deoarece este vizibil pentru toți utilizatorii fără restricții, inclusiv de minori, așa cum s-a întâmplat recent cu provocări similare. Prin urmare, a fost eliminat de pe Tik Tok.

Anchetatorii au constatat că, de-a lungul timpului, celebritatea pe social media a publicat și numeroase alte provocări video cu același conținut, care i-au permis să câștige popularitate și aprecieri de la 731.000 de adepți de vârste diferite.

O fetiță de 10 ani a din Palermo a murit recent asfixiată, informațiile de până acum ducând la ipoteza că participa la o provocare numită „jocul cu eșarfa” pe TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel