Protocol SRI-ÎCCJ. Manda: Am fost sesizați cu un punct de vedere de la Înalta Curte

Vlad Manolache / 18 iun 2018 / 21:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Președintele Comisiei de control al SRI a declarat, după desecretizarea ultimului protocol, că președintele actual al Înaltei Curți de Casație și Justiție a sesizat comisia cu privire "la anumite lucruri" pe care le consideră în neregulă.

Protocolul desecretizat, astăzi, de Serviciul Român de Informații, a adus o reacție imediată a președintei Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, care a sesizat Comisia de control al SRI.

"Protocolul prevede niște chestiuni tehnice privind transferul de date criptate. Mai mult despre protocol nu o să vorbesc pentru că o să facem un raport și o să scriem în raport poziția noastră, a comisiei. Pot să spun că am fost sesizați cu un punct de vedere din partea doamnei președinte a Înaltei Curți de Casație și Justiție cu anumite lucruri pe care domnia sa consideră că nu sunt în regulă. Ce mi se pare cel mai grav este această discuție apărută astăzi în spațiul public și anume că fostul președinte al Înaltei Curți nu a semnat acest protocol deși acesta este în vigoare, își produce efecte", a declarat Claudiu Manda la România Tv. 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25