Urmărește emisiunea live


Protestul taximetriștilor. Președinte COTAR: toate entitățile să repsecte legile

Președintele COTAR a făcut precizări în direct la România TV cu privire la nemulțumirile taximetriștilor și susține că toate entitățile ar trebui să respecte legile în vigoare. 

”Ne cerem scuze bucureștenilor pentru neplăcerile create. Am fost forțați să facem acest marș. Vrem o concurență loială, vrem ca toate entitățile să repsecte legile în vigoare. Nu dorim să dispară nimeni. Vrem o concurență loială, suntem deschiși, dar o concurență loială în aceleași condiții reglementate prin legile existente. Hotărârea Curții Supreme a Europei a fost ca toate aceste entități care desfășoară activități în regim taxi să respecte legislația existentă în țările Uniunii Europene. Nu vrem reglementări paralele pentru aceleași activități. Se încearcă de către Guvern și de către Parlament realizarea unei legislații paralele, ceea ce nu este normal”, a declarat Bogdan Dincă, președintele COTAR, în direct la România TV.

Mii de taxi-uri s-au strâns miercuri dimineață în Piața Victoriei pentru a protesta față de Ordonanța de Urgență "pentru menţinerea pirateriei".

Vezi și: Taximetriștii, protest în Piața Victoriei. Mașinile Uber, atacate - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel